top of page

x about me x

Ik ben Olga,

een gelukkige vrouw met een missie en die missie ben jij!

Ik ben een mental coach en gefascineerd door jou en door wat je denkt.

Ik ben ambitieus, ook voor jou. Ik heb een onweerstaanbare drang om mijn beste ik te worden en niet  alleen voor mezelf maar ook voor jou.

Ik geloof dat ik een verschil kan maken en jij ook! Ik geloof in authenticiteit en in mentale sterkte. Ik wil je coachen en je helpen om je denken te managen. 

 

Als je iets anders wil, als je meer wil of juist minder moet je iets veranderen. Het begint altijd met een idee en een gedachte

ik wil je helpen en uitdagen om verder te gaan en uit je comfortzone te stappen.

Ik wil jou coachen naar een OXXY mindset. Dus kwalitatievere gedachten en beter omgaan met emoties, actie ondernemen en dus betere resultaten creëren op alle vlakken.

 

Mijn vraag aan jou :

Ben jij niet nieuwsgierig naar je beste ik? Ik in ieder geval!

Ondertussen meerdere coachopleidingen (CVO Antwerpen, CVO Hasselt en Inge Rock basis coach and leaderschip academy)  en vele boeken verder durf ik te zeggen dat ik mijn roeping gevonden heb en dat er voor mij geen weg terug is, integendeel.

Heel veel dank aan Dix (de man van mijn leven) vooral om mij te laten doen. Maar ook bijzonder veel dank aan al die opmerkelijke, rebelse, eigenzinnige m/v/x/... die mijn pad kruisen. Jullie inspireren mij om voortdurend mijn grenzen te verleggen. Merci.

You ain't seen nothing yet !

                                                                                                   x olga x

 

OLGA%20R3_edited.jpg
oxxymind.png
Oxxymind.jpg
bottom of page